We zijn het schooljaar gestart met 16 kinderen, 5 kinderen in groep 2 en 11 in groep 1, gedurende het schooljaar komen daar nog kinderen bij. 

Van maandag t/m vrijdag staat juf Liza voor de klas.

Jonge kinderen willen de wereld om zich heen ervaren en begrijpen. Ze ontwikkelen zich door te spelen. Het spelen in de klas doen wij a.d.h.v. thema's die passen bij de belevingswereld van de kinderen. We zijn dit schooljaar gestart met het thema “naar school” om regels en afspraken te herhalen en in te oefenen.

Aansluitend komen tot de kerstvakantie de volgende thema’s aan bod:

– Herfst met daarbij de Kinderboekenweek met het thema dino's.

– Vieringen (Sint Maarten, Sint, Kerst en oud en nieuw)

We starten iedere ochtend in een kring, wij vinden het belangrijk dat de kinderen gezamenlijk de dag beginnen. Op tafel staat een bak met boeken waar in gelezen/gekeken mag worden tot half 9, daarna starten we gezamenlijk de dag. 

In de eerste pauze om 10.00 uur is het de gewoonte dat de kinderen dan fruit eten en erbij drinken, vervolgens gaan we daarna lekker buitenspelen. De tweede pauze is bedoeld voor het eten van brood met wat drinken.

Ieder jaar zijn er een aantal uitstapjes, zoals bv. naar EcoMare, de bibliotheek en schoolreisje, we zijn dan heel blij als ouders willen helpen met het vervoer.

Tot de herfstvakantie is er alleen op de donderdag gym in de Bijenkorf. Het is niet handig om de kinderen met een fiets of step naar de gymzaal te laten komen, want we lopen samen terug naar school. Na de herfstvakantie gaan we ook op dinsdagochtend gymmen. De gymzaal is om 8.15 open. Normaal gesproken starten we met een inloop waar ouders met hun kind kunnen ballen. De les begint om 8.30 uur, we verwachten dan dat de ouders naar huis gaan. Voorlopig is de situatie nog zo dat er geen ouders mee naar binnen mogen.