Afbeeldingsresultaat voor de pepermolen oosterend
Beste ouders,

Studiedag basisschool de Vliekotter
14 september zijn de kinderen van basisschool de Vliekotter vrij.
Daarom is onze BSO geopend. Opvang nodig? Mail ons! Komt je kind smiddags niet?
Dan horen we dat graag!

Cursus ‘effectief omgaan met kinderen.’
Kinderen opvoeden is niet altijd even gemakkelijk. Voel jij je ook regelmatig gefrustreerd door het gedrag van je kinderen en wil je de relatie met je kind graag verbeteren? Misschien is de cursus ‘effectief omgaan met kinderen’ iets voor jou. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten en wordt gegeven door Tiny Beemsterboer. De totale kosten van de training bedraagt €261,20. Voor ouders, opvoeders voor wie er financiële bezwaren bestaan, is het mogelijk om met Tiny een betalingsregeling te overleggen. Kun je de cursuskosten echt niet betalen? Mogelijk kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming via het sociaal domein van de gemeente Texel.

Wij (medewerkers) hebben dezelfde cursus gevolgd en zijn enthousiast! Het is een super leerzame, inspirerende, duidelijke cursus! Wil je meer weten? Vraag gerust eens aan ons hoe wij de cursus hebben ervaren!

Groet namens het ‘Pepermolenteam.’