Beste ouders van de kinderen in groep 5,6,7 en 8,

Op 20 april worden de Koningsspelen gehouden. ’s Ochtends zijn we op school, en ’s middags zijn er voor groep 5 t/m 8 activiteiten in Den Burg bij de velden van Texel ’94. Dit wordt georganiseerd door de buurtsportcoaches van Young 4ever.

Om 12.00 start het middagprogramma en om 14.15 is het afgelopen. We zoeken chauffeurs en begeleiders voor deze sportieve middag. Op de deuren van de klassen hangen briefjes waarop u kunt aangeven of u wilt rijden, begeleiden of allebei.

Groep 5 t/m 8 zijn in totaal 39 kinderen. De volgende verdeling is gemaakt voor de begeleiders per groep:

groep 5: 1 ouder

groep 6: 2 ouders

groep 7: 1 ouder

groep 8: 2 ouders

Wilt u maandag laten weten of u met ons meegaat? Alvast bedankt. Vriendelijke groeten van Nienke, Heike en Harriet

Afbeeldingsresultaat voor koningsspelen