Ondertussen is Sinterklaas met zijn pieten weer op weg naar het warmere Spanje, de klas ziet er weer uit alsof er niks is gebeurd. Alle spullen die de kinderen de afgelopen weken hebben gemaakt liggen klaar om mee naar huis genomen te worden. Wat hebben ze hard gewerkt!

Vrijdag was Sinterklaas bij ons op bezoek op school. Wij allemaal buiten te wachten, lag hij nog gewoon te slapen in zijn bed op het podium. Gelukkig werd hij wakker door onze liedjes en was het tijd om naar de klas te gaan. Hij kwam met wel 4 pieten in de klas. Hij gaf iedereen een hand en vervolgens mocht je op tafel staan als je een vraag wilde stellen. Lesley wilde toch wel graag nog een keer met de stoomboot mee varen en Sinterklaas had een goed idee. Een lijst waar iedereen zijn naam opkwam als hij een keertje mee wilde varen.

Storm vroeg zich toch wel af of het verlanglijstje van de groep wel goed bij Piet was aangekomen omdat hij het al een keertje in een regenplas had laten vallen. Sinterklaas wist het niet zo goed en we mochten op zoek gaan met de pieten. Eén piet had uiteindelijk de cadeautjes gevonden, gelukkig maar want anders hadden er kinderen met planten en stoelen als cadeau naar huis gekomen. 

De cadeaus werden uitgedeeld op rijm! Wat knap van Sinterklaas dat hij op elke naam een rijmwoord kon bedenken.  En als afscheid een groepsknuffel met Sint en z’n pieten.