We hebben de Sint uitgezwaaid en in de hal staan de kerstbomen al mooi versierd. We kijken terug op een gezellig surprise-feest!

In de week van mediawijsheid brachten we een bezoek aan de bibliotheek. Op de Ipad vonden de kinderen een zoekopdracht die hen door de bibliotheek leidde.

 

Tussendoor was er ook nog het podium. Het thema van het podium was ‘aardse extremen’. Er was een flinke regenbui, een Engels liedje over allemaal soorten weer, een tornado in een fles en zelfs een vulkaan!

Volgende week woensdag 13 december, houdt groep 5/6 nog een aardse extremen-markt. Zij presenteren hier in verschillende kramen van alles over tsunami’s, bliksem en ander extreem weer. Ook krijgen de bezoekers survival-tips mee naar huis. De markt begint om 12.00. Alle ouders zijn van harte welkom!

Vriendelijke groeten,

juf Harriet