We zijn alweer bijna aan het einde van het thema: herfst. We hebben ongelofelijk veel gedaan en gemaakt. Een groot deel hebben we al laten zien bij de afsluiting van de Kinderboekenweek. De afgelopen tijd zijn we vooral druk bezig geweest met de lampions. Deze waren prachtig!  Vorige week donderdag kregen we bezoek van de peuters van De Pepermolen. Ze kwamen al zingend binnen met hun mooie zelfgemaakte lampionnen. We hebben gezellig samen Sint-Maartenliedjes gezongen en daarna nog even gezellig samen buiten gespeeld.  Vanaf het begin van deze maand gymmen we nu ook op vrijdag. Dat vinden we allemaal toch wel erg fijn. Bij de gym leren we heel veel en helpen we elkaar waar dat nodig is. 

Zoals de wiebelbalk een beetje tegenhouden omdat hij toch wel heel erg wiebelt.

In de klas worden er nu de mooiste kleuren getoverd op de lichtbak. speciaal met wat toverspreuken leren we hoe we kleuren kunnen mengen tot een nieuwe kleur.

En ondanks dat het toch wel echt herfstweer is genieten we ook nog steeds heel erg van het buiten spelen. Zo hebben we nu een mooi pannaveld waar graag op gevoetbald wordt. 

Regen vangen met je tong is natuurlijk erg leuk.

Al zijn de regels van voetbal toch nog wel een beetje lastig…

Dan nog een oproep aan de ouders. Woensdag 22 november gaat groep 1/2 naar de bibliotheek in Den Burg voor een programma. We zullen meteen om half 9 vertrekken en rond 10 uur weer op school zijn. Alleen hebben we nog een aantal ouders nodig die kunnen rijden. Er hangt een lijst op de deur bij de klas waar je je kunt inschrijven. Voor de ouders die graag willen dat hun kinderen op een stoelverhoger zitten moeten zelf de 22ste een stoelverhoger mee naar school nemen.

 

 

 

Een gedachte over “Herfst in groep 1/2

Reacties zijn gesloten.