Dat was een sportieve ochtend voor groep 5/6 in sporthal Ons Genoegen! In een tenue op maat (meestal flink ruim), gingen we gezamenlijk naar Den Burg. Als groep hadden we onze thuisbasis op de tribune, van waaruit Sanne de teams het veld in stuurde. De scholen van de buitendorpen speelden in een toernooi Uni-hockey.

 

Er werd gerend, gezwoegd en gezweet. Sommige teams maakten gebruik van een vaste keeper, die ervoor zorgde dat er geen bal doorkwam. Andere teams speelden met een vliegende keep en zorgden ervoor dat alle drie de spelers in de aanval gingen.

Het waren spannende wedstrijden, waarbij soms in de laatste minuut nog een beslissend doelpunt viel. Jammergenoeg viel de Vliekotter buiten de prijzen, maar dat deed niets af aan ons spelplezier en goede humeur. Kijk maar:

Chauffeurs, bedankt voor het brengen en halen! En Sanne; bedankt voor het coördinerende tribune-werk!

Vriendelijke groeten,

Harriet

Een gedachte over “unihockey groep 5/6

Reacties zijn gesloten.