De laatste week van september deden we mee met de week van de Pauzehap. Er zijn lekkere en gezonde 10-uur hapjes klaargemaakt door de kinderen, waar we met z’n allen van hebben geproefd. Blauwe bessen met druiven, rozijnenbrood met margarine en heel verrassend: komkommer met pindakaas! Voor wie dat durfde.

En wie durft er deze week mee te doen? We zitten midden in de kinderboekenweek, waarin we gruwelijk enge verhalen lezen en spannende knutselopdrachten doen. Maar hier kunt u vrijdag de 13e om 12.00 zelf naar komen kijken….

Volgende week donderdag 19 oktober doet groep 5/6 mee aan het Uni-hockey toernooi. Het zou heel fijn zijn als er iemand ’s ochtends bij kan blijven als scheidsrechter, zodat de juf bij de kinderen kan blijven, die op dat moment niet spelen. En er zijn nog wat chauffeurs nodig. Er hangt een briefje op de deur, maar opgeven via de mail mag ook.

Vriendelijke groeten van groep 5/6/ Harriet