Nu de zomer al een tijdje voorbij lijkt, zijn we in groep 5/6 ook al flink aan het wennen aan de dagelijkse gang van zaken. Door de lessen uit ‘De Vreedzame School’, komen we er steeds beter achter hoe we het dit schooljaar willen.

We oefenen het samenwerken met verschillende kinderen op verschillende manieren. Ook hebben we de taken verdeeld. Iedereen heeft zo zijn bijdrage aan een fijne, opgeruimde en gezellige klas!

Ondertussen zijn we ook begonnen met het werken via zuluconnect. Op school zijn de kinderen er al aan gewend en er wordt door sommigen ook al thuis aan de software gewerkt.

Volgende week hebben we de week van de pauzehap. De brief aan de ouders met uitleg over het programma opent u door op onderstaande link te klikken.

https://www.ikeethetbeter.nl/images/downloads/njp17/brief%20ouders.pdf

Belangrijk om te weten, is dat de kinderen wordt gevraagd om maandag gewoon een 10-uur hapje mee te nemen, dinsdag t/m donderdag krijgen ze deze pauze een gezond tussendoortje. Vrijdag mogen ze een extra lekkere (of speciale) en gezonde snack meenemen. De lunch blijft het zelfde, dus die moeten de kinderen gewoon alle dagen van thuis meenemen.

Groeten van Harriet