Wat hebben we een feestdag gehad! 

’s Morgens werden we verrast door alle kinderen, iedere groep had iets moois gemaakt.

Groep 7/8 zong een lied ” Bye bye wat jammer dat je gaat….”,  groep 5/6 gaf ons beiden een slinger met vlaggetjes van ieder kind,  groep 3/4 had een mooi boekje gemaakt en groep 1/2 had voor ons allebei een bloem gemaakt. Wat een fleurig geheel!  Wat werden we in de bloemetjes gezet!

 

De circus directeur gaf om half 10 een showtje weg in de piste en vroeg kinderen en de juffen mee te helpen.’s Ochtends werd er verder flink geoefend op de acts door alle kinderen. Toen was het zover, de artiesten zaten klaar en het publiek stroomde binnen in de circustent!

 

Na een geweldige show liepen we terug naar school, daar was ijs voor de kinderen en taart en koffie voor alle ouders! Wat een gezelligheid!

  

We willen alle ouders hartelijk bedanken:  de taartenbakkers, de opbouwers en afbrekers van het circus, de ouders die het boekje hebben gemaakt van het schoolreisje, de organisatoren van de bloemetjes en verder alle ouders die op wat voor manier dan ook ons zo’n mooie dag hebben bezorgd. Ook in de vorm van cadeau’s en mooie woorden! Nogmaals enorm bedankt.

We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen!  De dag voelde als een warm bad! 

 

Hartelijke groet, Resi en Klaartje

 

Een gedachte over “Iedereen hartelijk bedankt!

  1. Dag Resi en Klaartje,
    Bedankt voor alle goede zorgen en geniet lekker van jullie pensioen vakantie! Hopelijk mogen jullie er allebei heel erg lang en in goede gezondheid van genieten.

    Groetjes namens Ramon, Angela Sterrelijn en Bloeme

Reacties zijn gesloten.