Presail morgen woensdag 21 juni

Morgen vertrekt groep 3 t/m 8 naar Oudeschild voor de Pre Sail. Even wat belangrijke punten op een rijtje:

  • Wij zorgen voor drinken en een koekje, zodat de kinderen niet met tassen hoeven te lopen.
  • Makkelijke schoenen aan, want er moet wel wat worden gelopen.
  • De bus vertrekt voor groep 3,4,5,6 om 8.30 uur van school.
  • Groep 7/8 gaat met eigen vervoer.
  • Musical opgevoerd door alle groepen 5/6 om 10.40 uur.
  • Groep 1/2 blijft op school.
  • De schooltijden blijven voor alle kinderen gelijk: 8.30-12.30 uur.

Hartelijke groet, team Vliekotter

Persbericht bouwdorp 2017

In de weken van 24 & 31 juli 2017 worden op het bouwdorp terrein achter zwembad Molenkoog  2 weken bouwdorp georganiseerd door stichting Young 4 Ever. Bouwdorp is voor Texelse kinderen van 6 jaar t/m groep 8 van de basisschool.

Op bouwdorp wordt met de kinderen een dorp van hout gebouwd met als thema dit jaar:

Zeehelden & Piraten . Er wordt niet alleen gebouwd, maar er worden ook spelletjes gedaan, geknutseld en muziek gemaakt. Op donderdag mogen de ouders komen kijken (14:30 -15:30 uur) naar de bouwwerken die de kinderen hebben gemaakt en kunnen de kinderen ‘s avonds blijven eten. Tot slot is er die dag nog een coole disco of avondspel.

Op woensdag 28 juni vanaf 14.00 uur kunnen kinderen worden aangemeld via de website: www.young4ever.nl.

Deelname aan één van de bouwdorp weken kost € 50,00 p.p. (incl. eten + disco of avondspel op de donderdag!)

Mensen en/of bedrijven die materialen (mooi timmerhout, pallets, verf, knutselspullen, kleden, schmink, verkleedkleren etc.) willen sponsoren aan bouwdorp en/of spullen hebben rondom het thema “Zeehelden & Piraten” kunnen de kinderen daar heel blij mee maken. De materialen kunnen aan de kinderen meegegeven worden tijdens de bouwdorp weken of u kunt contact opnemen met Nils Veldhuis via tel 06-26012515 of nils@young4ever.nl. Uw (bedrijfs)naam krijgt dan in ieder geval een plekje op de website. Eventuele andere vermeldingen van uw (bedrijfs)naam en/of logo worden verder in overleg met u bepaald.

Toelage voor kinderen

Huishoudens met een laag inkomen en één of meer schoolgaande kinderen kunnen voor deelname aan bouwdorp bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente Texel. (Bekijk toelage maatschappelijke participatie op de website van Gemeente Texel.) De kosten moeten niet uit andere bron kunnen worden verkregen.

Informatie hierover kunt u krijgen bij Gemeente Texel (tel:140222).

Vrijwilligers

Tevens zoeken we nog vrijwilligers en/of stagiaires. Ben jij tussen de 18 en 40  jaar? Ben je beschikbaar van zaterdag 22 juli t/m zaterdag 29 juli (week 1) en/of zaterdag 29 juli t/m zondag 6 augustus (week 2)?, heb je affiniteit met kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk kinderen een onvergetelijke week te bezorgen? Meld je aan via www.young4ever.nl/activiteiten/bouwdorp of vraag meer info bij Nils Veldhuis via nils@young4ever.nl of bel 06-26012515

Wat krijg je ervoor terug: heel veel gezelligheid, een slaapplaats (indien nodig), eten en drinken, een leuk aandenken, een super leuke groep vrijwilligers en mega blije kinderen.

Lasergametoernooi

Na het geweldige succes van de 1e editie komt er een vervolg. Op zaterdag 24 juni vindt de 2de editie van het lasergametoernooi plaats op Vakantiepark De Krim. Aanmelden kan vanaf 10 jaar via de website, www.buurtsportcoachtexel.nl. Dit kan individueel of als team van maximaal 5 personen. De entreekosten zijn 5 euro p.p. Daarnaast zijn er erg leuke prijzen te winnen. Geef je dus snel op!