Beste ouders van de kinderen van groep 5/6,

Woensdag 21 juni gaan wij naar Oudeschild om daar bij Pre-Sail een kijkje te nemen en om een musical op te voeren! Alle belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om naar de musical te komen kijken. Deze staat gepland van 10.50 tot 11.40 in de haven. De kinderen van groep 5/6 vertrekken met de bus vanuit school tussen 8.30 en 8.45. Als de musical is afgelopen worden we weer terug naar school gebracht. Er wordt nog twee ouders gevraagd om als begeleiding in de bus mee te reizen.

Vrijdag 23 juni gaat groep 5/6 naar de bibliotheek. We zullen daar kennismaken met illustrator Juliette de Wit. Zij gaat ons vertellen over haar vak en natuurlijk haar tekeningen laten zien. 

We vertrekken om 9.40 en om 11.00 gaan we weer terug naar school. Wie wil ons er naar toe brengen? Er hangt een briefje op de deur van de klas, waar u zich kunt opgeven.

Vriendelijke groeten,

Harriet