Wat een prachtige dag voor een excursie naar de slufter! En wat is er toch een boel te zien en te beleven.

Eerst gingen ze het over het uitzicht hebben en daarna liepen we naar beneden de slufter in. Er was ook een begeleider van Ecomare mee en zij vertelde van alles en nog wat. Groep 5/6 moest in tweetallen geblindoekt door de slufter. Aan het einde gingen we vissen en werden  twee platvissen gevangen en heel veel krabben en garnalen. Toen we terugkwamen vroeg juf hoe we het vonden en we vonden het allemaal heel erg leuk.

Corné

 

                  

op 15-5-2017 ging groep 5\6 naar de slufter. der was iemand van ecomare en die ging ons vertellen over de slufter en ons begeleiden. ze gaf ons opdrachten en we moesten haar vragen beantwoorden. daarna kreeg iedereen een steen, elke steen had een andere kleur. je moest iets vinden in de slufter dat precies dezelfde kleur had als de steen die je hebt gekregen. daarna gingen we lekker lunchen in de duinen. en toen gingen we geblinddoekt elkaar begeleiden. en toen gingen we vissen, we hadden krabben, garnalen, sliptong. daarna gingen we weer terug naar school.

Eve