Koningsspelen 2017

We gaan de vakantie in met een vrolijk gevoel: wat een gezellige dag was het vandaag! We begonnen de Koningsspelen volgens traditie; met de dans en het koningsspelenlied van dit jaar, evenals vele andere kinderen en scholen in Nederland: Okido!

Vervolgens had elke groep een gezellige ochtend in de eigen klas en hebben we apenkooi gespeeld in de gymzaal. Daarna begon voor de onderbouw de vakantie.

De bovenbouw heeft tussen de middag gesmuld van stapels heerlijke pannenkoeken: pannenkoekenbakkers bedankt, wat zouden we moeten zonder zoveel hulpouders?

Daarna hebben we de dag sportief afgesloten op het sportveld met een Koningsspelenloopspel. Daarbij moesten de kinderen hun creatiefste, origineelste en snelste beentje voor zetten. Al met al was het een zeer geslaagde dag.

Fijne vakantie allemaal!