Ouderavond

Heeft u de uitnodiging al bekeken op de website?  Via uw kind heeft u ook een papieren uitnodiging ontvangen, wilt u i.v.m. de organisatie het opgavenstrookje z.s.m. inleveren op school ? 

Medezeggenschapsraad

De MR vergadert a.s. dinsdagavond op school.

Het jaarverslag van schooljaar 2015-2016 ligt ter inzage op school.

Kinderraad

Deze kinderen zijn weer bij elkaar geweest en hebben de volgende onderwerpen ingebracht en besproken:  evaluatie van het kerstfeest , voetbalregels, pesten of plagen, ordenen van de informatieboekjes.

Portfoliogesprekken

De portfoliomappen gaan op vrijdag 10 februari mee naar huis. De week er na zijn de gesprekken gepland. Eind volgende week krijgt u de uitnodiging voor deze gesprekken via uw kind(eren). Tevens hangt er in de hal dan een ingevuld overzicht met alle tijden.

Komt het tijdstip voor u niet gelegen, wilt u dan ruilen met een andere ouder en dit in het overzicht aanpassen en  aan de betreffende leerkracht doorgeven?  Vanaf groep 3 verwachten we dat de kinderen bij het gesprek aanwezig zijn, zodat we niet over,  maar met uw kind praten.

Vragenlijst

Wanneer u komt voor bovenstaande gesprekken vragen wij u ook even tijd te maken voor het invullen van een vragenlijst. Deze vragenlijst bestaat uit 11 vragen die gaan over het schoolklimaat, het onderwijsleerproces en over onze informatie en communicatie.  Conclusies en eventuele acties zullen we aan u terugkoppelen. Deze kunt u in één van de volgende nieuwsbrieven lezen.

Passend onderwijs 

Op de website van het samenwerkingsverband Kop van Noord Holland is  een nieuwe Kopkrant geplaatst onder het kopje informatie ouders. In het halletje van de school ligt een stapeltje papieren exemplaren. Neemt u er gerust één mee naar huis om te lezen.

Persbericht van de bibliotheek

Eilanddichter geeft workshop poëzie voor kinderen.

In de Week van de Poëzie – van 26 januari t/m 1 februari 2017 –  geeft Eilanddichter Mare van de Mast op 1 februari in de bibliotheek een workshop poëzie voor kinderen.

Zij zal vertellen over hoe zij zelf gedichten schrijft en over poëzie in het algemeen, maar de kinderen maken ook zelf armbandjes met stapelgedichten.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De entree is gratis en reserveren is niet nodig. Locatie Bibliotheek Texel, Drijverstraat 7, Den Burg.

 

Hartelijke groet, team Vliekotter

 

 

Agenda 

 

Datum
Identiteitscommissie vergadert Dinsdag 24 januari
Podium groep 5/6  verplaatst! Donderdag 2 februari 14.00 uur
MR vergadert Maandag 31 januari 19.00 uur
Ouderavond Donderdag 9 februari
Boereklasse groep 7/8 Donderdag 9 februari
Portfolio’s mee Vrijdag 10 februari
CJG inloopmoment Maandag 13 februari 8.30-11.30 uur
Driehoekgesprekken (kind-ouder-leerkracht) Week 13 t/m 17  februari
Voorjaarsvakantie Week 20 t/m 24 februari
Bezoek Ecomare groep 7/8 Donderdag 2 maart 10.00-12.00  uur
Neem een kijkje in de klas Week 20 maart
Podium groep 7/8 Dinsdag 21 maart
CJG inloop Maandag 27 maart 8.30-11.30
Klasselunch groep 7/8 Donderdag 30 maart
Kijkavond Donderdag 6 april
Eindtoets groep 8 18,19 en 20 april