Beste ouders en kinderen van groep 5/6,

De komende tijd staan er een paar dingen op het programma:

  • Volgende week starten we met de week ‘Ik eet het beter’. Vanaf dinsdag t/m donderdag 29 september krijgen de kinderen een gezond tussendoortje in de kleine pauze. We vragen de kinderen om vrijdag 30 september zelf een lekker en gezond hapje mee te nemen, zodat we met elkaar op nieuwe, gezonde ideeën komen!

Zie ook onderstaande link voor meer informatie:

https://www.ikeethetbeter.nl/images/downloads/wvdp/A44060000_brief-ouders.pdf

sticker-geen-spiegelbeeld-300x213

  1. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Opa en Oma’. Om met dit thema op een creatieve manier aan het werk te gaan, wordt de kinderen van groep 5/6 gevraagd om a.s. vrijdag met een bepaald voorwerp op school te komen. Het mag iets zijn dat aan opa of oma doet denken, of aan ‘oud zijn’ in het algemeen. In samenwerking met de kunstenaar in de klas- Maurice Christo, zal hier maandag 26 september en maandag 1 oktober een creatieve opdracht mee worden gedaan.

oude-dingen-21987831

  • 13 oktober van 9.00 tot 13.00 is het lijnbaltoernooi voor groep 5/6. Wij gaan daarvoor naar sporthal ‘Ons Genoegen’. Er hebben zich al een paar chauffeurs aangemeld op het briefje op de lokaaldeur, maar we hebben nog wat auto’s nodig en ook graag scheidsrechters! Het spel is heel eenvoudig, maar het is altijd mogelijk om bij juf Annemarie langs te gaan in de gymles voor een korte opfriscursus.

lijnbal

 

Groeten van Harriet