Start schooljaar: “Alle hens aan dek! “

Vanmorgen stond er een schip op het schoolplein en de kapitein riep haar  bemanning aan boord. Zo kwam er o.a. een stuurman, een man in het kraaiennest met verrekijker, een koksmaatje met een vogel op de schouder en een dekzwabber aan boord. De bemanning oefenden met alle matrozen: “aye aye kapitein”, het kijken naar stuurboord en bakboord en wat we moeten doen bij storm! Daarna hebben we gezwaaid naar de ouders op de kade en werden alle matrozen, groot en klein, naar binnen geloodst.

IMG_4833 [Desktop Resolutie]       IMG_4835 [Desktop Resolutie]

Het was leuk ouders en kinderen weer te zien na zes weken vakantie!

Hoofdluis

De luizengroep heeft alle kinderen weer gecontroleerd. Er zijn vandaag geen luizen gevonden.

Informatieavond

Volgende week dinsdag 6 september bent u van harte welkom op de informatieavond in de groep(en) van uw kind(eren) . Er worden twee rondes gehouden, zodat u, wanneer u meer dan één kind op school heeft, in ieder geval naar twee verschillende lokalen kunt gaan.

Ronde 1 van 19.00 -19.45 uur en ronde 2 van 20.00 – 20.45 uur.

Tijdens deze avond krijgt u belangrijke informatie over het onderwijs en de activiteiten specifiek van de groep van uw kind. U ontvangt dinsdag via uw kind de papieren uitnodiging . Wilt u het daaraan gehechte opgave formulier invullen en z.s.m. meegeven aan uw kind?

Uiteraard hopen wij dat alle ouders zich opgeven voor deze belangrijke avond.

 

Groeten, Vliekotter team

2 gedachten over “Nieuwsflits maandag 29 augustus  2016

  1. Hoi Yvonne,

   Ja hoor, dat kan ik doen, als het goed is heb je inmiddels een bericht ontvangen dat je bent uitgeschreven.

   Voor andere ouders van schoolverlaters: Het is ook mogelijk dit zelf te doen.
   Rechts op de website, waar je je kunt aanmelden berichten te willen ontvangen, is ook de mogelijkheid je hiervoor weer af te melden.
   Komt iemand er niet uit, dan hoor ik het graag.

   Groet, Helga

Reacties zijn gesloten.