Start schooljaar: “Alle hens aan dek! “

Maandag is het dan weer zover: de eerste schooldag na zes weken vakantie vieren.

De vloeren van de lokalen zijn geboend, de ramen zijn gewassen en de klassen zijn ingericht, de kasten liggen vol boeken en lege werkschriften, kortom: we zijn klaar om alle kinderen maandag weer te verwelkomen.

De koffie en thee staan vanaf  8.15 uur, bij mooi weer buiten, voor u klaar om gezellig het schooljaar te beginnen.

alle-hens-def-website

Welkom

Rik, Bloeme,  Senne, Tes en Iara heten we van harte welkom in groep 1. Tarek, Wander en Luwe starten ook bij ons op school, in groep 2, groep 5 en groep 7. We hopen dat jullie je allemaal snel thuis voelen en wensen jullie een fijne tijd bij ons op school!

Een goed begin is het halve werk!

De eerste week zit vol groepsvormende activiteiten, a.d.h.v. verschillende coöperatieve werkvormen leren de kinderen elkaar en de leerkracht goed kennen. Samen worden er afspraken gemaakt over gewenst gedrag in de klas, op de gang en buiten en hoe er met het materiaal wordt omgegaan.

Het belooft voor de kinderen een gouden week te worden!

Kleutergym

De eerste twee weken hebben de kleuters alleen op donderdagochtend  gym.

Hoofdluis

Maandag zal een groepje ouders de kinderen weer op hoofdluis controleren.

zonnebloem

Nog een mooi zonnig weekend gewenst!

Groeten, Vliekotter team

Een gedachte over “Nieuwsflits donderdag 25 augustus  2016

  1. Goede morgen allemaal………de scheepsbel heeft geluid ,alle hens is aan dek dus jullie kunnen varen.We wensen jullie een goede reis op kalme zee.Hopelijk zonder averij,de wind in de zeilen,goede reis met de loods aan boord . En….behouden vaart.
    Alle goeds gewenst dit nieuwe schooljaar,groeten Henk en Marijcke.

Reacties zijn gesloten.