Fancy fair

We hebben afgelopen dinsdag een geweldig feest gevierd! Hartelijk dank aan iedereen die, op wát voor manier ook, heeft meegeholpen om van de fancy fair zo’n succes te maken!

20160712_191003 [Desktop Resolutie]  P1030903 [Desktop Resolutie]  P1030932 [Desktop Resolutie] P1030936 [Desktop Resolutie]

Nieuwe groep

Afgelopen woensdag hebben de kinderen kennis gemaakt met hun nieuwe groep en/of juf!

Hartelijk welkom Wander ( groep 5) , Luwe groep 7)  en Tarek (groep 2)!

We zeggen dag tegen Lars, Nels, Gersom, Aron en Job en wensen hen heel veel plezier op hun nieuwe school aan “de overkant”! Ook Cor veel plezier op de Jozefschool! 😉

Afscheid groep 8

Groep 8 heeft afscheid genomen van hun basisschool! Ze hebben een geweldig feest georganiseerd voor de achterblijvers.  Hartelijk dank!

Na de dropping en een gezellige BBQ in het bos hebben zij op school aan de ouders een film vertoond, waarin zij terug keken op hun acht jaar. Daarna hebben we officieel, met een lach en een traan,  afscheid genomen van onderstaande kanjers.  We wensen de afzwaaiers veel plezier op de OSG.

IMG_0197 [Desktop Resolutie]

 

Iedereen een heel mooie zomer gewenst!

Groet, team Vliekotter

3 gedachten over “fancyfair, nieuwe groep en afscheid groep 8

  1. Bedankt allen! Onze kids hebben een pracht tijd gehad op de Vliekotter. Staat niet in de blog maar ook Cor zal op andere school verder gaan. Fijne zomervakantie allen!

Reacties zijn gesloten.