Beste ouders van groep 8,

De kinderen van groep 8 nemen donderdag 14 juli afscheid van de basisschool! Om hier een feestelijke dag van te maken, zal groep 8 hun schoolgenootjes trakteren op een gezellige dag.

Om kwart voor 5 worden de groep 8-ers opnieuw op school verwacht. Samen met de leerkrachten rijden ze naar het bos voor een dropping, een bbq en een laatste momentje tussen de schoolverlaters en al hun juffen.

Om kwart voor 8 worden alle ouders op school verwacht, waar de koffie klaar zal staan. Rond 8 uur zullen de leerkrachten en de kinderen op school aankomen, waar we de avond voort zullen zetten met een officieel tintje en een aantal verrassingen. Rond 21.30 uur zal de afscheidsavond afgelopen zijn en zwaaien we de kinderen echt uit. De volgende dag zijn ze vrij!

Tot donderdag 14 juli!

Groeten van juf Liza, Juf Heike en juf Nienke

Afbeeldingsresultaten voor afscheid

Een gedachte over “Ouders groep 8: uitnodiging afscheidsavond

 1. Hallo,
  Wat is dat snel gegaan! Eerst Ian en nu verlaat Bende de nu ” Vliekotter” !
  De paar keren dat wij feesten op school hebben meegemaakt waren heel erg leuk!
  Al was alleen al de jongens “van school halen” voor ons al een feestje als wij op Texel waren! Het was een fijne, gezellige school voor onze kleinzoons.
  Wij hebben ook genoten van de site en de foto’s, daarmee bleven we mooi op de hoogte van wat er allemaal gebeurde op school! Bedankt en veel succes verder met de school. Al zal het nooit meer hetzelfde zijn zonder Ian en Bende!
  Groeten, oma Ini en Marianne!

Reacties zijn gesloten.