Juf Klaartje is alweer een tijdje geleden geopereerd en het gaat goed met haar. Afgelopen week was ze even op school voor de schoolfotograaf. Vanaf volgende week komt juf Klaartje op de dinsdag- en donderdagochtend een uurtje op school.
De kinderen hebben een “harmonicaboekje” gemaakt met als titel DE WANDELWEG. Klaartje moet veel lopen en we dachten dat het inspirerend zou zijn om een mooie wandelroute voor haar te tekenen.(zie foto)
20160522_174423

Afgelopen week zijn we schoolbreed gestart met het thema “reizen”. Op de dinsdagmiddag gaan we in groepjes aan de slag, met hulp van ouders. Op 28 juni maken we met groep 1-2-3 een uitstapje naar de boerderij, we hebben daarvoor vervoer nodig, hierbij doen we een oproep. We gan ‘s middags van 12.55 uur tot 14.00 uur, op de deur van de kleutergroep hangt een intekenlijst.

In de groep zijn we ook met dit thema begonnen, misschien heeft u het al op het prikbord gezien en gehoord van uw kind. We willen het thema rustig uitbreiden zodat de kinderen kunnen meedenken. De vraag HOE gaan we op reis (vervoer) is al gesteld en WAAR ga je naar toe, daar zijn we mee bezig en dan volgt WAT neem je me op reis? Vanaf volgende week liggen er reisfolders in de klas en wordt er een reisbureau gemaakt.
We kunnen nog wel spullen gebruiken zoals souveniers, foto”s e.d. Heeft u eventueel iets in huis wat we kunnen gebruiken – we zorgen dat het weer netjes terug komt.